سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عمده وظایف مدیر تولید

کارخانه جات و شرکت های تولیدی در خصوص موفقیت نیازمند یک مدیر با دانش کافی هستند. یک مدیر تولید نقش کلیدی در واحد های تولیدی و کارخانه جات دارد که جزء فعالیت های درون سازمان های تولیدی محسوب می گردد.

جالب است بدانید که کلید فرآیند های داخل یک سازمان و کارخانه به صورت مستقیم و غیرمستقیم با مدیر تولید در ارتباط است. 

 

عمده وظایف مدیر تولید

اصلی ترین وظایف مدیر تولید شامل هدایت، برنامه ریزی، کنترل و ساماندهی فعالیت های یک شرکت، کارخانه و تولید منابع ورودی به مجصولات و فرآورده های مختلف می شود.

یک مدیر تولید موفق ملزم است یک نظرم درونی و بیرونی را در شرکت حاکم سازد و برنامه ریزی های ضروری  برای کاهش هزینه های اولیه، ثابت و جاری را تکمیل کند.

یک مدیر تولید در واحد تولیدی موظف است تا مسئولیت تحلیل بازار و ویژگی های محصول را بر عهده بگیرد و توانایی برقراری تناسب مناسب بین ویژگی های محصول و نیاز های بازار را داشته باشد.

مدیر تولید باید به طور مداوم در حال تحقیق و پژوهش باشد و با کاهش هزینه های شرکت محصولات با کیفیتی را به بازار ارائه نماید. علاوه بر این، ضرورت دارد در بازار رقابت مدیر تولید بتواند با رقبای خود برابری کند و پاسخگوی نیاز های بازار باشد.

از سری وظایف مدیر تولید می توان به برنامه ریزی تاکتیکی و راهبردی فرآورده های موجود و  نظارت بر عملیات تولید کارخانه اشاره کرد.

از منظر اخلاقی مدیر تولید می بایست وقت خود را به کارخانه و دفتر کار اختصاص دهد و در زمان اتمام وقت شیفت به همراه دیگر کارگران در کارخانه حضور یابد.

ممکن است مدیر تولید در موقعیت های ضروری برای پیش برد اهداف یک مجموعه تولیدی در شیفت شب و روز های تعطیل مشغود فعالیت شود.

 

مناسب ترین شخصیت برای منصب مدیریت تولید

یکی از عوامل انتخاب یک مدیر تولید، توجه به ویژگی های شخصیتی وی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی و شرایط جامعه برای وی می باشد و شخصیتی که دارای ویژگی هایی نظیر مسئولیت ­پذیری، انعطاف ­پذیری، رهبری، نوآوری و خلاقیت، صبوری، آینده ­نگری، کمال گراییی، مدیریت و تدبیر باشد برای انتخاب یک مدیر تولید بسیار مناسب می باشد.

 

 

مسئولیت ها و وظایف مدیر تولید

  • تصمیم گیری برای چگونگی استفاده صحیح از نیروی کار و تجهیزات برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی شده
  • کنترل تولید بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و بودجه تخصصی آن
  • استخدام، آموزش و ارزیابی کارگران برای تامین نیروی انسانی کافی و ماهر
  • تحلیل داده های تولید برای بررسی انطباق با برنامه ریزی های صورت گرفته
  • نوشتن گزارشات تولید روزانه و ارائه آن به مدیریت ارشد
  • نظارت بر عملکرد و ایمنی کارگران واحد تولیدی
  • استفاده از فن آوری روز برای ایجاد راه هایی برای تولید بهتر
  • بررسی برای اضافه کردن ماشین های تولیدی وساعات کار
  • برنامه ریزی برای رفع مشکلات
  • ایجاد راه هایی برای تولید با کیفیت و استفاده از فن آوری روز
  • مدیریت زمان
  • انعطاف پذیری در کار
  •  آشنایی با مسائل ایمنی و بهداشتی

 

مهارت های لازم برای مدیران تولید

  • مهارت در مدیریت پروژه
  • توانایی برقراری ارتباط با افراد
  • توانایی ارائه مطالب و توضیح آن ها
  • مهارت در ریاضیات و فن آوری اطلاعات
  • مهارت در حل مسائل برای حل مسائل خط تولید
  • آشنایی با فرایند خط تولید
  • آگاهی از کیفیت تولید مخصوصا برای تولیدات رقابتی و صادر شده
  • توانایی مدیریت در شرایط بحرانی

 

 

منبع


اجزا برنامه ریزی استراتژیک

 

مقصد نهایی سازمان ها از منظر حجم، شکل، محتوا و پرداختن به جزئیات با یکدیگر متمایز هستند. ما در این مقاله قصد داریم اجزا اصلی برنامه ریزی استراتژیک را شرح دهیم.

 

اجزا برنامه ریزی استراتژیک

اکثر کارشناسان و صاحب نظارت معتقدند که در مدیریت استراتژیک باید مفاد مقصد سازمان در برنامه ریزی استراتژیک شامل اجزا ذیل باشد.

 

فلسفه وجودی

نقش سازمان در توسعه صنعت یا بخشی که در آن فعالیت می کند چیست؟ وجود سازمان چه کمکی به شکوفایی روندهای پیرامونی و مربوط به آن می کند؟ در این جزء از مقاصد آرمانی سازمان باید نقش خود را در کشور به خوبی تعریف نماید   .

 

محصولات

اصلی ترین بخش مقصد سازمان در سطح استراتژیک آن است که همگان نسبت به نتایج حاصل از فعالیت های آن آگاه باشند. لذا باید عنوان گردد که محصولات اعم از کالا و خدمات عمده چه محصولاتی هستند.

 

مشتری

ضرورت دارد مشتریان شرکت معین گردند. ضمن تعیین فعالیت کارکنان می بایست افراد تحویل گیرنده ی کالا و خدمات سازمان مشخص شوند.

ممکن است برخی سازمان ها مشتری نداشته باشند و مفهوم ارباب رجوع یا ذینفعان برای آن ها دارای تعاریف بهتری باشد.

 

بازار

مقصد سازمان ضمن تعیین کالاها، خدمات و مشتریان باید بازار هدف سازمان را مشخص نماید. در واقع باید مشخص گردد که سازمان در چه نوع بازار هایی فعالیت دارد یا می خواهید به بازار ها وارد شود و محدوده جغرافیایی آن چقدر است.

بهتر است بدانید که شناخت دقیق بازار و بیان آن در بیانیه های ماموریت برای کارکنان، مدیران و ذینفعان سازمان سودمند واقع است.

 

تکنولوژی

سازمان موظف است با توجه به وضعیت بازار، مشتریان، محیط، رقبا و ... تکنولوژی مناسب برای تولید الا و خدمات قابل رقابت در بازار را انتخاب نماید. در طول این فعالیت باید از تکنولوژی های مناسب بهره گرفته شود تا کالا و خدمات با کیفیت و قابل رقابت در بازار جهانی ارائه گردد.

علاوه بر این سازمان باید نوع تکنولوژی کاربردی را در بیانیه ی ماموریت عنوان نماید، زیرا نوع تکنولوژی می تواند از جنبه های مختلف برای سازمان و داخل آن مفید باشد.

 

توجه به بقاء، رشد و سودآوری

هر سازمانی در وهله اول باید توان تداوم حیات داشته باشد، پس باید همواره به فکر رشد و توسعه و پیش افتادن از رقبا باشد و در نهایت اینکه هر فعالیتی که انجام م یدهد و هر روندی که طی می کند باید به سود آوری بیانجامد تا بقاء و رشد شرکت را عملی سازد.

بنابراین در بیانیه ماموریت یا چشم انداز باید به این موارد مهم نیز توجه کافی مبذول شود. در این جزء از مقصد سازمان باید مشخص شود که سازمان با تعیین شاخص های رشد و بقاء خود می خواهد کدام آینده مطلوبی را هدف قرار دهد. در تعریف آن آینده باید ویژگی های درونی سازمان و جایگاه آن در قلمرو فعالیت خود مشخص گردد.

 

ارزش ها

در این جزء از مقصد آرمانی، باور های بنیادی، ارزش ها، آرمان ها و  اولویت های اخلاقی اصلی بیان می شود. با توجه به اهمیت فلسفه شرکت در هدایت آن باید در بیانیه ارزش ها گنجانده گردد.

 

 

شایستگی متمایز

اغلب سازمان ها تلاش می کنند تا نسبت به رقبای خود از مزیت رقابتی برخوردار باشند و برای اینکار باید به قابلیتی ویژه دست یابند.

بنابراین باید در بیانیه ماموریت مشخص شود که شرکت دارای چه مزیت رقابتی یا شایستگی متمایز 4 می باشد؟ این قابلیت نیز همانند تکنولوژی مدرن می تواند در جلب توجه و اطمینان خاطر مشتریان و سرمایه گذاران بالقوه مفید واقع شود. زیرا آن چیزی را مورد تاکید قرار می دهد که فقط خود شرکت دارد و رقبای دیگر یا چنین توانمندی را ندارند یا دستیابی به آن دشوار است.

 

توجه به تصور مردم

تصویر ذهنی عمومی از سازمانها از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا تصویر ذهنی مثبت می تواند موفقیت را به ارمغان آورده و برعکس تصویر ذهنی منفی به هر دلیلی باعث ناکامی می شود. بنابراین سازمان همواره باید به فکر ایجاد تصویر ذهنی مثبت در عموم باشد. باید در بیانیه ماموریت مشخص گردد که سازمان در خصوص مسایل اجتماعی، جامعه و محیط چه رویکردی دارد.

 

توجه به کارکنان

امروزه کارکنان بخاطر ارزشی که با فکر و عمل خود ایجاد می کنند از جمله مهمترین منابع بشمار می روند، به گونه ای که موفقیت در گرو برخورداری از نیروی انسانی توانمند می باشد. این نیرو ها برای بروز قابلیت های خود نیازمند توجه ویژه هستند.

بنابراین سازمان ها باید از همه جوانب به فکر آسایش و رضایت کارکنان خود باشند و در بیانیه ماموریت خود نشان دهند که کارکنان به عنوان یک قلم دارایی ارزشمند برای شرکت به حساب می آیند. این امر تاثیر بسیار مثبتی بر کسانی دارد که می خواهند به عنوان نیروی انسانی وارد سازمان شوند و از توانمندی بالایی نیز برخوردارند. این مساله حتی می تواند بر روی مشتریان، اتحادیه های کارگری، نهادهای دولتی و غیره اثرات مثبتی داشته باشد.

 

چشم انداز

آخرین جزء مقصد آرمانی، تعیین چشم انداز مطلوب سازمان است. در این جزء سازمان موقعیت مطلوب خود را در قلمروی تخصصی و جغرافیایی خود در مقایسه با سایر سازمانهای مشابه مشخص می کند.

با در نظر داشتن آنچه که در قالب اجزای مذکور تهیه شده است، این موارد را بصورت منسجم و با جملاتی روان و مرتبط بهم در کنار هم قرار می دهیم تا بیانیه ماموریت، چشم انداز و ارزش های سازمان به گونه ای قابل فهم تهیه گردد. بیانیه های تهیه شده بایستی چندین بار بازبینی و مرور و ویرایش شده و مورد توافق اکثریت اعضای سازمان و حتی برخی از ذینفعان قرار گیرد.

به نظر می رسد که از این طریق می توان تا حدود زیادی مقبولیت آن را افزایش داد. پیش از تدوین و اجرای استراتژی باید بیانیه های سازمان به شیوه ای روشن تهیه شود. در فرایند تعیین ماموریت حتی الامکان باید تعداد بیشتری از مدیران مشارکت نمایند، زیرا مشارکت در تدوین تعهد را افزایش می دهد. 

 

منبع

 


شرایط و ضوابط شرکت در دوره DBA

دوره مدیریت عالی کسب و کار (DBA) شامل مدیریت فرآیند های یک کسب و کار در سطح عالی سازمان می شود.

وضعیت اقتصاد داخلی و جهانی در وضعیت کنونی به گونه ای است که فعالیت و رقابت شرکت ها در مقایسه به گذشته بسیار سخت تر شده است. بی شک در چنین شرایطی تجربه افراد، تخصص فنی و دارایی های مالی نمی توانند به تنهایی گره گشای چالش های پیش رو باشند.

موفقیت و پایداری سازمان ها و شرکت ها در دنیای رقابتی تجارت مستلزم برخورداری از نیرو های انسانی مدبر، کارآفرین موفق در سطوح ارشد سازمانی است.

 

مخاطبین دوره DBA

·       کارشناسان فعال و کارآفرین

·       مدیران و کارآفرینان

·       مدیران ارشد و میانی سازمان ها و شرکت ها

·       فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد مؤسسات آموزش عالی در رشته های مختلف

 

شرایط و ضوابط ضروری برای ورود به DBA

یکی از شرط های ضروری برای شرکت در دوره DBA برخورداری از مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه ها و موسسات آموزشی معتبر است.

اگر جزء افرادی هستید که با مقطع دکتری خواستار شرکت در دوره DBA می باشید، باید حداقل پنج سال سابقه کار در حوزه مدیریت داشته باشید. علاوه بر این، برخورداری از حداقل 10 سال سابقه کار برای مقاطع کارشناسی ارشد جزء ضروریت های شرکت در دوره مدیریت عالی کسب و کار به شمار می رود.

بهتر است بدانید که کلیه شرکت کنندگان در دوره DBA ملزم هستند در آزمون ورودی و مصاحبه حضوری موفق گردند.

 

اهداف دوره DBA

دروس دوره های عالی مدیریت کسب و کار به طور کاملا کاربردی و مهارتی در اختیار دانش پژوهان قرار می گیرد. اغلب دانش آموختگان این دوره را مدیران عالی سازمان ها و کسب و کار ها شکل می دهند.

·       ارتقاء دانش و مهارت‌های مدیریتی دانش پژوهان

·       آشنایی با جدید ترین نتایج تحقیقاتی روز دنیا در حوزه‌های مدیریت کسب و کار و توانایی سازگار سازی آن

·       ایجاد توان حل مسائل سازمانی با بهره‌گیری از نظریات علمی مدیریت

·       پرورش و تثبیت دیدگاه آینده نگار با استفاده از ابزارهای آینده پژوهی

·       کسب دانش و اطلاعات تخصصی به روز در حوزه های نوین مدیریت و کسب و کار

·       کسب مهارت اجرایی در حوزه های مدیریتی اعم از مدیریت استراتژیک، مدیریت فروش، کارآفرینی

·       کسب بینش و نگرش عمیق در حوزه کسب و کار جهت راه اندازی کسب و کار جدید و یا توسعه و گسترش کسب و کارهای موجود

 

شرایط اخذ گواهینامه پایان دوره

·       کسب حداقل نمره 16 از میانگین دروس

·       ارائه ی پروژه پژوهش محور پایانی (در ترم آخر) با کسب حداقل نمره 18 به همراه تأییدیه اساتید راهنما

·       حضور مستمر در دوره (با احتساب میزان غیبت های مجاز)

·       رعایت کامل آیین نامه ها و ضوابط دانشگاه و همچنین آیین نامه و ضوابط مربوط به برگزاری دوره که قبلاً به روئیت و تأیید دانشپذیر رسیده است

·       تسویه حساب کامل مالی

 

 منبع


دوره مدیریت عالی کسب و کار گرایش مدیریت عمومی

معرفی مدیریت حرفه ای کسب و کار (DBA)

حروف اختصاری DBA حاکی از عبارت "Doctorate of Business Administration " دارد. این دوره مدیریتی با دکترای رشته های مهندسی و علوم پایه به طور کامل تفاوت دارد.

هدف از دوره DBA توسعه مهارت های تحقیق و پژوهش به همراه اصول به کار گیری دانش مدیریتی برای حل تعارض های سازمانی است. مخاطبان این دوره مشاوران، مدیران ارشد و مدرس های حوزه مدیریت هستند که خواستار کسب فهم عمیقی از دانش مدیریت در زمینه های منابع انسانی، بازاریابی و تفکر استراتژیک می باشند.

 

ویژگی های دوره مدیریت عالی کسب و کار گرایش مدیریت عمومی

مدیریت در سطوح میانی عالی سازمان نیازمند دید جامع و همه جانبه است. این نگرش کلی تنها با کسب تخصص فنی در یک گرایش خاص مدیریتی عاید نمی گردد.

مدیر عالی ملزم است به طور کامل سازمان را در نظر داشته باشد و برای پیشروی مناسب سازمان فعالیت های بخش های پایین و مختلف را درک نماید.

چرخه تغییر اطلاعات و رخداد های پیرامون مدیران به گونه ای با سرعت شکل می گیرد که فرصت مطالعه و پژوهش جهت تعیین استراتژی صحیح و با اطمینان را از مدیران سلب می کند. بدین ترتیب تعیین راهکار مناسب برای مدیران امری دشوار تلقی می گردد.

اصلی ترین هدف دوره مدیریت عالی کسب و کار گرایش مدیریت عمومی پرورش مدیران اثر بخش برای مشاغل استراتژیک سازمان است تا با دید چند بعدی امکان خدمت شایسته در انواع و اقسام سازمان ها در سطح عالی میسر گردد.

در گرایش مدیریت عمومی با توجه به کمبود وقت متقاضیان و مدیران شرکت کننده، موضوعات اساسی، ضروری و متنوع مدیریت مطرح می گردد و در یک بازه زمانی کوتاه کلیه اطلاعات اصلی و مهم درباره موضوعات مختلف به دانش پژوهان انتقال پیدا می کند. لذا زمینه برای ارتقا دانش، مهارت و بینش های مدیریتی فراهم می شود.

این دوره شامل 2 بخش مقدماتی 300 ساعت و پیشرفته 300 ساعت می باشد و به متقاضیانی که از محتوای آموزشی بهره مند می گردند و با موفقیت ارزیابی را پشت سر می گذارند 2 گواهینامه مجزا (مقدماتی و پیشرفته هر یک به مدت 300 ساعت ) تعلق می گیرد.

مدیریت عمومی چیست؟

به طور رسمی ، اصطلاح مدیریت عمومی به عنوان اجرای سیاست های دولت یا سیاست های عمومی تعریف شده توسط قوه مجریه دولت تعریف می شود.

مفهوم مدیریت عمومی در هر کشوری که دارای دولت باشد مشهود است. فکر کنید آن را به عنوان عملیات جمعی ، عملکرد و فعالیت های دولت است. ادارات و ادارات دولتی ، ادارات وزیران ، شهرها ، شهرداریها و یا شوراهای استانی و سایر ادارات ملی تحت نظارت مدیریت عمومی قرار دارند.

برخی منابع آن را مدیریت برنامه های عمومی یا اجرای وعده های سیاسی انجام شده در انتخابات تعریف می کنند.

مدیریت عمومی شامل تعیین سیاست ها و برنامه های مناسب برای عملیات دولت و اجرای چنین برنامه هایی پس از برنامه ریزی دقیق ، سازماندهی ، هدایت و هماهنگی می شود.

افرادی که وظیفه مدیریت دولتی را انجام می دهند به عنوان مدیر دولتی شناخته می شوند.

این افراد نه تنها مقامات منتخب دولت بلکه مقامات غیر منتخب مانند کارمندان دولت را که می توانند در ادارات فوق الذکر یا رئیس اداره یا کار کنند شامل می شوند. این مدیران عمومی وظیفه مهمی را بر عهده دارند ، یعنی یافتن راه حل های بادوام ، کارآمد ، مقرون به صرفه برای چالش ها و مشکلات پیش روی مردم. سایر وظایف شامل مشاوره به مقامات منتخب در مورد امکان سنجی و اثربخشی برخی از برنامه ها و / یا سیاست های خاص ، تهیه و تنظیم بودجه و اجرای امور روزمره ادارات دولتی می باشد.

مدیریت عمومی بر کل کشور تأثیر می گذارد. بدین ترتیب ، دامنه آن بزرگ و پیچیده است. هدف نهایی مدیریت عمومی ، عموم مردم است و هدف آن تأمین نیازهای مردم و در عین حال ارتقاء منافع اجتماعی است. این اداره تحت قانون اساسی کشور ، قوانین ، قوانین و مقررات کشور اداره می شود و از این طریق تضمین می کند که دولت خارج از قانون عمل نکند یا از اختیارات خود سوء استفاده کند.

یک دولت به طور معمول در معرض دید عموم قرار دارد و در کشوری دموکراتیک که فعالیت های دولت باز و بررسی شده باشد ، چه از طریق قوه مقننه و چه با بررسی قضایی پاسخگو خواهد بود.

 

منبع


رشته مدیریت بازرگانی DBA

یکی از رشته های پرطرفدار مدیریتی، مدیریت بازرگانی است. این رشته با گرایش های متعدد به دانش پژوهان امکان ادامه تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی تا مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را می دهد.

ضروری ترین مهارت های لازم برای موفقیت در رشته مدیریت بازرگانی، برخورداری از روابط عمومی بالا در ارتباط با دیگران، قدرت تمرکز و دقت بالا، توانایی تجزیه و تحلیل و برخورداری از توانایی ارزیابی راه های مختلف حل مسئله است.

 

بازار کار رشته مدیریت بازرگانی

مهم ترین هدف رشته مدیریت بازرگانی شامل آشنا سازی دانشجویان با مبحص های مرتبط به مدیریت و بازار، شناخت فرآیند های خرید و فروش، نحوه ارتباط با مشتریان، بازاریابی و ارائه خدمات می شود.

بازارکار رشته مدیریت بازرگانی بسیار خوب است. دانش آموختگان این رشته می توانند با اتخاذ مهارت های مختلف اعم از شناخت تئوری های مدیریت، تکنیک های متعدد و توانایی سازمان دهی قدرت حل مسائل را پیدا نمایند و در عرصه کسب و کار و محیط کارآفرینی فعالیت نمایند.

اکثر افرادی که در زمینه کارآفرینی موفق هستند، تحصیل کرده ی رشته مدیریت بازرگانی می باشند.

دانش پژوهان رشته مدیریت بازرگانی پس از فارغ التحصیلی می توانند در عرصه های ذیل مشغول فعالیت شوند:

·        در سمت مسئول امور مالی در موسسات مالی

·       به عنوان مدیر اجرایی در سازمان های بازرگانی، دولتی و صنعتی

·       به عنوان مشاور مدیریت در سازمان ها

·       انجام فعالیت های مرتبط به بازاریابی

·       فعالیت در بخش فروش سازمان ها و ادارات

·       فعالیت در عرصه صادرات و واردات کالا

 

شایان ذکر است فارغ التحصیلان رشته مدیریت بازرگانی می توانند در صورت کسب اطلاعات لازم و افزایش دانش و مهارت های خود در کار های تحقیقاتی و پژوهشی مهم موسسات بازرگانی فعالیت کنند.

 

 

مهارت و توانایی های ضروری برای تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی

·       دقت بالا و توجه به جزئیات

·       برخورداری از روابط عمومی بالا و توانایی برقراری ارتباط مؤثر با مشتریان

·       داشتن ذهن خلاق و توانایی تجزیه و تحلیل مسائل و ارائه راهکار برای حل مشکلات مدیریتی

·       علاقه به مدیریت و بازاریابی

 

بهتر است بدانید که طول دوره تحصیل در رشته مدیریت بازگانی در دوره کارشناسی 4 سال می باشد.

 

مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی

فارغ التحصیلان رشته بازاریابی در طول تحصیل اطلاعات کافی ، در زمینه امور مالی ، امور اقتصادی و امور انسانی کسب می کنند و با زمینه های مختلف بازریابی و بازرگانی آشنا می شوند. این افراد با کسب مهارت و اطلاعات کافی می توانند در سمت مدیراجرایی یا مشاور مدیریت در سازمان ها و شرکت های بازرگانی و دولتی مشغول به کار شوند.

توصیه می شود دانشجویان در دوران دانشجویی ، علاوه بر تحصیل ، تجربه کار عملی را نیز کسب نمایند.

 

بازار کار مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل

دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل ، با وظایف سازمان های بازرگانی داخلی و بین المللی ، صادرات و واردات ، مسائل بازارهای بین المللی ، مسائل مربوط به توسعه بازار ، انطباق فرهنگی و … آشنا می شوند.

 

تسلط بر زبان انگلیسی ، روابط عمومی بالا و توانایی ارتباط با مشتریان ، از عوامل موفقیت در این رشته می باشد. فارغ التحصیلان با افزایش مهارت هی خود ، می توانند در شرکت های بین المللی و تجاری به فعالیت بپردازند.

 

مدیریت بازرگانی گرایش مالی

فارغ التحصیلان رشته مدیریت بازرگانی گرایش مالی با مهارت هایی که در طول تحصیل در زمینه روابط انسانی ، بازاریابی ، امور مالی و اقتصادی کسب می کنند ، می توانند در سازمان ها و موسسات مالی به فعالیت بپردازند.

لازم به ذکر است ، این قبیل افراد با دانشجویانی که مدیریت مالی و حسابداری خوانده اند نیز روبرو هستند و باید برای دستیابی به موفقیت باید ، اطلاعات و مهارت های خود را افزایش دهند.

 

بازار کار مدیریت بازرگانی گرایش بیمه

فارغ التحصیلان رشته مدیریت بازرگانی گرایش بیمه پس از اتمام دوران تحصیل می توانند به عنوان مدیر اجرایی یا مشاوربیمهای در شرکت ها و سازمان های بیمه فعالیت نمایند. این افراد با افزایش مهارت های خود می توانند به انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که در ارتباط با شرکت های بیمه است ، بپردازند.

در صورتی که فارغ التحصیلان علاقه مند به کار فروش می باشند و از روابط عمومی بالایی برخوردار باشند ، می توانند به عنوان عامل فروش شرکت های بیمه فعالیت کنند.

 

منبع